09 de juny 2008

DEL 16 AL 20 DE JUNY. EXPOSICIÓ DE VIDEOS I FOTOGRAFIES DELS ALUMNES DEL CEIP BALMES A LA JUNTA MUNICIPAL DE RUSSAFA


Seran cinc dies. Tot el que s'ha realitzat durant aquest curs per l'Aula Audiovisual del CEIP BALMES (panells de premsa, fotografies fetes pels alumnes i els muntatges audiovisuals dels cursos de 4, 5 i 6) s'exposaran a les dependències de la Junta Municipal de Russafa. Una oportunitat única per a que pares i alumnes puguen vorer el que s'ha fet.

Pel mati i per la vesprada, al mateix horari que té la Biblioteca de la Junta Municipal, es podrà visitar la mostra del Centre. Els responsables de la Junta han accelerat els tràmits per permetre que, a les seues dependències, es pengen les fotografies realitzades pels alumnes de sisè per a presentar-se al concurs "La Mirada Intercultural", del que han rebut un premi per la seua participació, a més de les pel.lícules on els xiquets i xiquetes de la segona etapa parlen del centre, dels seus jocs al patí ó del que opinen dels professors. També es mostraran els treballs de composició del Taller de Premsa que es va efectuar al primer trimestre del curs.

La col.laboració de la Junta Municipal ha permès trobar un lloc on la gent pot anar per la vesprada a visitar la mostra, donat que el centre escolar, durant el mes de juny, està tancat. L'edifici es troba al darrere del mateix CEIP BALMES i té l'accés principal pel carrer Maties Perelló, just a l'altura de la parada del bus urbà nº 90. Esperem que us agrade.