28 de novembre 2007

DIDAC PEREZ, ALUMNE DE SEGON B, GUARDONAT A LA CAMPANYA DEL DIA DE LA CONSTITUCIÓ


El CEIP "Jaume Balmes" de València ha sigut, un any més, guardonat a la Campanya “6 de Desembre: Dia de la Constitució Espanyola” que organitza la Regidoria d'Educació i l'Universitat Popular de l'Ajuntament de València.

Dirigida als alumnes dels Centres Educatius de la ciutat, la celebració del Dia de la Constitució és una bona ocasió per a reflexionar i treballar sobre la importància i el valor de la Carta Magna. Al llarg de la Història hem tingut diferents constitucions: 1812, 1834, 1837, 1845, 1869, 1876, 1931 i 1978. Esta última és la nostra, hem d'estudiar-la i potenciar-la i per això, després de vora trenta anys de sistema democràtic a Espanya, es promou esta Campanya per dotzena vegada.

La Campanya no ha de ser un fet aïllat, sinó que ha de tindre una presència real i efectiva en la vida escolar i en tots els àmbits de la vida quotidiana.
En aquesta edició, el treball que ha cridat l'atenció del jurat ha sigut el presentat per l'alumne del CEIP BALMES Didac Pérez, de Segon B, qui va anar amb els seus companys de la classe a l'Ajuntament de València per replegar, juntament amb la professora responsable del grup, el guardó. Rere l'entrega i la celebració de l'acte -el passat dimarts 28 de novembre- el grup va esmorçar a la Plaça de l'Ajuntament, moment en que varem replegar aquesta instantània.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no se que decir pero una profesora del colegio me pego

Anònim ha dit...

son todos unos cabrones