15 de maig 2008

INAUGURADA LA NOVA BIBLIOTECA DEL CEIP BALMES

Photobucket
Maig ha sigut un moment esperat per molts alumnes i educadors, després de molts mesos de treball, per posar en marxa el nou espai de consulta del centre escolar. La Biblioteca del CEIP BALMES a València és un tresor amagat per a molts. Ara, per fi, està a disposició de tots els seus alumnes i també les famílies que formen part d'aquesta comunitat escolar.

Exemplars de préstec -per poder endur-nos a casa- i, també, uns altres sols de consulta -per llegir i mirar al mateix centre- donat el seu valor històric. El Balmes té una de les biblioteques més antigues de la ciutat i, així, dins els seus fons, hi han col·leccions de principis del segle passat, de difícil accés en altres entitats. Un grup de professores i professors del centre, ajudats per alguns alumnes, han indexat els centenars de volums que conté la nova biblioteca: llibres d'història, biografies, novel.les, diccionaris, contes...

Una festa al pati del recinte escolar, amb l'assistència dels més de tres-cents alumnes del Balmes i del conjunt del professorat, va ser el moment inaugural d'aquest espai. Flors, lectura de contes i globus van posar el color a l'acte. A la fotografia que il.lustra aquest post podeu vorer els que han fet possible la iniciativa.